Noter Kurası ile Belirlenen Sürekli İşçi Alımına İlişkin Duyuru

Belediyemizin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 30 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilen 35 adet sürekli işçi alımı kurası, 13 Haziran 2024 tarihi itibariyle Noter huzurunda çekilmiş olup, kura sonucunda Adaylardan istenen belgelerin uygunluğununkontrolü için  Belediyemizde Evrak İnceleme Komisyonu kurulmuştur.  Evrakları uygun olan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca Arşiv Araştırması yapılacak olup, yapılan Arşiv Araştırması sonucuna göre alım süreci başlatılacaktır. Başvuru koşullarını sağlamayan asil adayların yerine ilk sıradan başlamak üzere yedek adaylar arasından koşulları sağlayan adaylar var ise çağırılıp işe alım süreci başlatılacaktır. Yedek adaylar arasında da belirtilen koşulları sağlayan bulunmadığı taktirde ilan edilen kadro boş kalacaktır.