Elazığ Kent Konseyi Genel Kurul Duyurusu

Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kurulunun aldığı karar gereği, Elazığ Belediye Başkanımızın 08/07/2024 tarihli ve Z-83811872-840 sayılı oluru ile Elazığ Kent Konseyi Genel Kurulunun yenilenmesi uygun görülmüştür.

Bu nedenle Elazığ Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul Toplantısı 31 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 10.00 ‘da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi toplantı salonunda yapılacaktır.

Söz Konusu Genel Kurulda oy kullanmak isteyen Sivil Toplum Örgütlerinin (Oda, Vakıf, Dernek, Sendika vb.)  26 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemize dilekçe ile başvurarak temsilen bir delege ismi bildirmeleri (Adı Soyadı TC bilgisi mutlaka yazılmalıdır) önemle rica olunur.

Not: Her Sivil Toplum Örgütü bir (1) Temsilci bildirebilir. Belirtilen süre içerisinde başvuru yapmayan Sivil Toplum Örgütleri oy kullanamayacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.