Anasayfa > Haberler > Foto Haber
BAŞKAN YANILMAZ’DAN ‘ADEM ÖĞRENCİLERİNE’ ÖDÜL20.07.2018 22:55Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi "2. Yaz Çocuk Kampı’na katılan çocuklara Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından bisiklet hediye edildi.ADEM ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ20.07.2018 22:47Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından 8-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Kampı programının sertifika töreni gerçekleştirildiDUAYEN GAZETECİ-YAZAR DONAT:“Sevgili Elazığlılar Başkanınızın Kıymetini Bilin”20.07.2018 08:56Türk basının duayen isimlerinden Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, iki gün geçirdiği Elazığ’daki değişim ve gelişime hayran kaldığını ifade ederek, “Sevgili Elazığlılar Başkanınızın kıymetini bilin. Bu öyle popülist bir söylem değil. Bugüne kadar bunu başka biri için söyledim mi bilmiyorum. Gerçekten Başkanınızın kıymetini bilin.” dedi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Elazığlılar Bir Kez Daha Hainlere Lanet Yağdırdı17.07.2018 09:51Bir milletin yeniden diriliş zaferinin ikinci yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda anma etkinlikleri düzenlendi. Akşam saatlerinde başlayan ve sabah namazına kadar süren etkinliklerde genç – yaşlı meydanda yerini alarak, hain terör örgütü mensuplarına lanet yağdırdı15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu Açıldı17.07.2018 09:33Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi’nde yaptırılan bin kişi kapasiteli “15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu” 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yoğun katılımla açıldı.Nailbey Mahalle Sakinleri Kültür ve Şehir Turlarında13.07.2018 17:20Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Nailbey Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı’nı ziyaret ettilerBELEDİYENİN YAZ KAMPINA AİLELERİN YOĞUN İLGİSİ06.07.2018 08:28Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin daha verimli bir yaz tatili geçirmeleri üzere ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği geleneksel yaz kampının ikincisi start aldıBAŞKAN YANILMAZ’DAN ANNELERE JEST14.05.2018 08:44Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Öğretmen Evi önünde annelere ve anne adaylarına karanfil hediye ederek Anneler Günü’nü kutladıELAZIĞ BELEDİYESİ 3. ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ’NDE14.05.2018 08:33Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen ‘Etnospor Kültür Festivali'nin’ üçüncüsü, "At Binenin Kılıç Kuşananın" sloganıyla Yenikapı Meydanı'nda devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekibi festivale katılarak Geleneksel Türk Çaldır’ında yerini aldıŞehrin Can Damarı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Açıldı13.03.2018 09:05Elazığ Belediyesi tarafından 11 ay gibi kısa sürede tamamlanarak, şehir içi trafiğe kuzey eksenli can damarı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı düzenlenen törenle hizmete açıldıDr. Fatih Erbakan’dan Başkan Yanılmaz’a Teşekkür13.03.2018 08:57Elazığ Belediyesi ve Erbakan Vakfı İl Temsilciliği tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. sene-i devriyesi kapsamında ‘Konuştuğunu Yapan Adam Erbakan’ adlı bir program düzenlendiDr. Fatih Erbakan’dan Başkan Yanılmaz’a Ziyaret13.03.2018 08:49Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nın açılış törenine katılmak üzere Elazığ’a gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı ziyaret etti‘Kadın Buluşmaları’ Yoğun Katılımla Gerçekleşti Tarihe Damga Vurmuş Anadolu Kadınları Anlatıldı12.03.2018 08:53Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin her ay tematik olarak düzenlediği Kadın Buluşmaları yoğun bir katılımla gerçekleşti. TRT Haber televizyon kanalında yayınlanan "Değişen Türkiye" programının yapımcısı yazar Betül Soysal Bozdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında hemşehrilerimizle bir araya geldiBetül Soysal Bozdoğan'dan Belediye Çalışmalarına Övgü12.03.2018 08:44Elazığ Belediyesi'nin davetlisi olarak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri” kapsamında ilimize gelen TRT program yapımcısı ve yazar Betül Soysal Bozdoğan, belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetlere hayran kaldıBaşkan Yanılmaz: “Türk Kadını Milli Mücadele Ruhuna Sahiptir”09.03.2018 15:59Elazığ Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen milli mücadele dönemlerine damga vurmuş kadın kahramanlarımızı anlatan “Ezelden Ebede Kadın Kahramanlarımız” adlı tiyatro oyunu gösterimi devam ediyorBaşkan Yanılmaz: “Kadın Toplumun Mimarıdır”08.03.2018 15:24Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilimizde görev yapan bayan basın mensuplarıyla, kahvaltıda bir araya geldi. Kültür Park’ta gerçekleşen programa çok sayıda bayan basın mensupları katıldıFarklı Boyutlarıyla “28 Şubat” Konuşuldu02.03.2018 08:46Elazığ Belediyesi, Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen ‘28 Şubat’ paneli Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştiKapaklıkaya’dan Aile İçi İletişim” Konferansı28.02.2018 08:44Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikleri dizisi kapsamında ilimize gelen Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya “Aile İçi İletişim” konferansıyla izleyenleri hayran bıraktıProfesör Şimşirgil Elazığlılarla Buluştu26.02.2018 09:34Tarihin tozlu sayfalarını farklı bakış açısıyla irdeleyen ve bilinmeyenleri merak uyandıran üslubuyla dinleyenlere aktaran ünlü Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Elazığlılarla buluştu.Bitkilerle Tedavide Doğru Yöntem22.02.2018 08:54Elazığ Belediyesi’nin Fırat Üniversitesi ve Harput-Der ile organize ettiği “Bitkilerle Tedavide Doğrular ve Yanlışlar” adlı konferans Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.