Ücretsiz Alo 188 Cenaze Hattı 8 Araçla Hizmet Veriyor

Vatandaşların bir telefonuyla cenaze hizmetlerinin tamamını karşılayan Alo 188 Cenaze Hattı bünyesinde daha önceden 3 araç hizmet vermekteydi.
Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz cenaze hattı 7/24 çalışıyor. Elazığ Belediyesi cenaze yıkama, kefenleme, dini yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve defin işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Mezarlıklar Müdürlüğü parkına yeni dâhil edilen araçlar sayesinde belediye bünyesinde oluşturulan özel ekip, cenazeyi evden alarak, ardından yıkama ve defin işlemlerini gerçekleştirmekte. Bir din görevlisinin nezaretinde yapılan tüm işlemler için vatandaştan herhangi bir ücret talep edilmemekte. Soğutma sistemine sahip olan yeni cenaze araçları aynı zamanda şehir dışı nakilleri de ücretsiz olarak gerçekleştiriyor” denildi.

Hizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleri