İtfaiye Müdürlüğü, İşçileri Bilgilendirdi

16 Nisan 2015 Perşembe 16:44 İtfaiye Müdürlüğü, İşçileri Bilgilendirdi Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Elazığ Entegre Sağlık Projesi kapsamındaki inşaat şantiyesi alanında, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda......
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, Elazığ Entegre Sağlık Projesi kapsamındaki inşaat şantiyesi alanında, yangınlara karşı alınacak önlemler ve yangın tüplerinin kullanımı konusunda işçilere, eğitim verildi.
Bilgilendirme tatbikatı, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü  İbrahim Halil Başgün, Müdür Yardımcısı Selim Nazırlı koordinasyonunda gerçekleştirildi.
İnşaat çalışmalarını yürüten ilgili firmanın İş Güvenliği Uzmanı Nurettin Gölen'in talebi doğrultusunda şantiyede çalışan işçilerin katılımıyla gerçekleşen eğitimde, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü  İbrahim Halil Başgün tarafından bilgilendirme sağlandı.
İşçilere yangının çıkış sebepleri, müdahale sistemleri, yangınlara karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgiler veren Başgün, yangına müdahale konusunda atılacak en önemli adımın bilgilendirme olduğunu belirterek, gerçekleştirilen tatbikatların önemine vurgu yaptı. İtfaiye Müdürü Başgün'ün yangın anında yapılması gerekenleri adım adım anlattığı bilgilendirmenin ardından, işçilere yangın tüplerinin kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleri