Asri Mezarlığında Düzenleme

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ali Şiş’ten bilgi aldı.
Kısa bir süre önce Asri Mezarlıkta yol yapım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri güvenlik açısından mezarlık etraflarını taş duvarla örüyor.
Şehrin genelinde belediye ekiplerinin farklı bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaz sezonu ile birlikte gerek asfalt ve gerekse alt yapı çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Yanılmaz, Asri Mezarlığında yürütülen taş duvar yapım işinin de kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti.

Hizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleri