Harput Konuşmaları'ndan Kadınlarımız Konuşulacak

04 Mart 2015 Çarşamba 10:53 Harput Konuşmaları'ndan Kadınlarımız Konuşulacak Elazığ Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri doğrultusunda Harput Konuşmaları'nın bu ay düzenlenecek oturumunda, kadınlarımıza yönelik bir program düzenliyor
Elazığ Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenecek “Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız” konulu programa Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık konuşmacı olarak katılacak.
 Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Harput Konuşmaları” programının bu ay gerçekleştirilecek toplantısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasının ele alınacağı kaydedildi.
Açıklamada, Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde 5 Mart Perşembe günü saat 18.30’da düzenlenecek programa, tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri