İtfaiye Müdürlüğü Tatbikatlarına Devam Ediyor

26 Şubat 2015 Perşembe 15:47 İtfaiye Müdürlüğü Tatbikatlarına Devam Ediyor Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından özel ve resmi kurumlara yönelik tatbikatlar devam ediyor. Bu kapsamda son tatbikat ise Elazığ Gazi Huzur Evinde gerçekleştirildi
İlk olarak seminer salonunda görsel bir sunum ve yangın öncesi ile sonrasında yapılması gerekenler ile yangına karşı alınması gereken tedbirler Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü H.İbrahim Başgün tarafından anlatıldı. İkinci bölümde ise Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından yangın söndürme malzemelerinin kullanımı ve yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.
Tatbikat sonrası bir açıklama yapan Elazığ Gazi Huzur Evi Müdürü Ziyaettin Karakaya bu konuda kurum olarak Elazığ Belediyesi’nden bir talepleri olduğunu ve bu taleplerinin geri çevrilmediğini ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, bu eğitim ve tatbikat sayesinde personelin daha bilinçli olduğunu kaydetti.

Hizmet Kategorisi İtfaiye Hizmetleri