Elazığ, Harput Şiirleriyle Buluşuyor

03 Şubat 2015 Salı 07:43 Elazığ, Harput Şiirleriyle Buluşuyor Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen 'Harput'un Gönül Erleri' programında Harput şiiri ve şairleri işlenecek. Programda ünlü şair Hayati İnanç sesiyle Harput şiirine hayat verecek
Elazığ Belediyesi  Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Belediye olarak kültür ve tarihimize sahip çıkmak adına pek çok kültürel faaliyet gerçekleştirildiği belirtilerek, bu kapsamda oldukça geniş bir sözlü kültüre sahip Harput'un tarihi ve kültürünü yaşatmak ve yarınlara taşımak amacıyla da 'Harput'un Gönül Erleri' programının düzenleneceği belirtildi.
Açıklamada 06 Şubat Cuma günü saat 18.30'da Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek  programa tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri