Elazığ Belediyesi Mobil Sayfası Yeni Yüzüyle Hizmette

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Web Hizmetleri Servisinin yapmış olduğu çalışmayla Belediye web sayfamız www.elazig.bel.tr artık mobil sayfa olarak ta hizmet vermeye başladı. Bundan böyle Vatandaşlarımızın Mobil cihazlardan, belediye web sayfasına girişleri otomatik olarak Elazığ Belediyesi mobil sayfasına yönlenecek ve yepyeni bir görsellik ve içerikle halkımıza hizmet verecektir.
Mobil Sayfa Çalışmasıyla, sayfanın güncel içeriği, görselliği ve kolay kullanım şekliyle, Türkiye de birçok belediyeye öncülük edecek yeni bir hizmet gerçekleştirilmiştir.
Vatandaşlarımız Mobil sayfamızı ziyaret ettiklerinde; Güncel Haberler, Duyurular, Yönetim ve Birimlerimizin tanıtım ve hizmet sayfaları, Belediye Rehberi, Kent Rehberi, Online Başvuru ve Sorgulamalar, Kategorilerine göre hizmetlerimiz, Meclis Gündem ve Kararları, Foto, Video ve Müzik Galerileri,  Hava Durumu, Nöbetçi Eczaneler, Hal Fiyatları, Günlük Vefat Edenler, Kategorilerine göre Belediyemizin basımını yaptığı tüm yayınlar, iletişim Bilgileri gibi zengin bir içerikle karşılaşacaklardır.
Elazığ Belediyesi yağacağı tüm teknolojik yeniliklerle vatandaşımızın belediyeye gelmeden yapabileceği ve alabileceği hizmetleri, elektronik ortamda sunmanın gayreti ile bu çalışmalarını yürütmekte olup çok kısa bir süre içinde de Mobil Uygulama Hizmetini başlatacaktır. Böylelikle mobil cihazlarda, Android ve ios uygulama sayfalarından indirilecek Mobil uygulamamız sayesinde 7/24 Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımızın Evinde, İşyerinde ve Cebinde olacaktır...

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü