Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri Etkinliği

Elazığ ve çevresinde yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve her ay bir kanaat önderi için düzenlenecek olan “Aziz Şehrin, Aziz Şahsiyetleri” programı bu akşam Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde yapılacak.
Saat 18:30’da başlayacak olan programda merhum Hacı Hulusi Yahyagil’in hayatından çeşitli kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi, hayattayken yanında yer alan Muhammed Orakçıoğlu ve Fırat Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İbrahim Kökçam, Doç. Dr Sinan Dayısoylu,  gibi isimlerin konuşmacı olarak katılacak. Programın moderatörlüğünü ise Doç. Dr Mehmet Turan yapacak.
Elazığ’ın kadim bir şehir olduğunu ve bu kadim şehirden çok değerli şahsiyetlerin yetiştiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak hayata geçirdikleri “Aziz Şehrin, Aziz Şahsiyetleri” programıyla manevi büyükleri özellikle gelecek nesillere anlatmaya çalışacaklarını belirterek tüm Elazığlıları Cuma akşamı yapılacak olan bu programa davet etti.

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri