Benim Belediyem Dergisi Yeni Sayısıyla Okurlarıyla Buluştu

13 Ocak 2015 Salı 08:30 Benim Belediyem Dergisi Yeni Sayısıyla Okurlarıyla Buluştu Elazığ Belediyesi'nce aylık olarak çıkarılan Benim Belediyem Dergisi dopdolu içeriği, renkli sayfaları, güncel haberleri ile 'Benim Sağlığım' ve 'Benim Değerlerim' bölümleriyle okuyucusu ile buluştu
Dergide Belediye'nin son bir aylık çalışmaları ve projeleri, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın temas ve incelemeleri, yeni projelerde gelinen nokta, güncel haberler, düzenlenen sosyo-kültürel etkinlikler ve hizmetler hakkında okuyucuların bilgilenmesine imkân sağlanıyor.
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan Benim Belediyem Dergisi www.elazig.bel.tr web sayfasından takip edilebilir. Ayrıca hemşehrilerimiz belediye hizmet binası girişinde kurulan stanttan dergiyi alabilirler.
Ücretsiz olarak dağıtılan Benim Belediyem Dergisi, her ay düzenli olarak okuyucusuyla buluşmaya devam edecek.
Dergiyi İncelemek İçin Tıklayınız

Hizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleri