Aziziye Kur’an Kursu Öğrencilerinden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür

10 Temmuz 2018 Salı 16:42 Aziziye Kur’an Kursu Öğrencilerinden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür Şehrin tüm mahallelerinde sosyal yaşam alanları oluşturan Elazığ Belediyesi, okul ve cami bahçelerinde de park yapım çalışmalarını sürdürüyor
Çayda Çıra Mahallesi Aziziye Cami bahçesinde bir park alanı oluşturan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların eğitim sonrasında eğlenmelerine olanak sağladı. Yaz Kur’an Kursu’na gelen çocuklar hem Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor hem de ders aralarında gönüllerince eğleniyorlar.
Aziziye Camii İmamı Ahmet Aydın, çocuklara Kur’an-ı Kerim, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, namaz surelerini öğrettiklerini ifade ederek şunları söyledi.
 “Çocuklarımız derslerini bitirdikten sonra camimizin bahçesinde yer alan parkta eğleniyor. Güzel bir ortamda Yaz Kur'an Kursumuzu devam ettirmeye çalışıyoruz. Bize bu hizmeti sunan Aziziye Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tevfik Sadak’a ve Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”
Cami etrafında yoğun trafiğin olduğunu ve bundan dolayı ders aralarında çocukları cami bahçesi dışına çıkarmaktan korktukları ifade eden İmam - Hatip Ahmet Karaboğa ise şunları söyledi. “ Trafiğin yoğun olduğu bir yerdeyiz. Sağ olsun Elâzığ Belediye Başkanımız camimizin bahçesine bir park alanı oluşturdu. Çocuklarımız ders aralarında orada gönüllerince eğleniyorlar. Biz kendilerine hem camimize sağladığı yardımlar için hem de yaptırdığı park için teşekkür ediyoruz.”
Yaz Kur’an Kursu’na gelen çocuklar ise ders aralarında eğlenceli vakit geçirdiklerini belirterek, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü