PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA ŞEHİR AYRI BİR GÜZEL

Bu kapsamda Hilalkent Mahallesi, Doğukent ve Malatya Caddesi güzergah boyunca birbirinden farklı motif ve desenlerle işlenmiş çiçeklerle donatıldı.
Belediye ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmaları hemşerilerimiz tarafından da büyük beğeni topladı.
Elazığ Belediyesi'nden gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada daha güzel ve daha modern bir şehir doğrultusunda sürdürülen çalışmaların il genelindeki bütün cadde, bulvar, refüj ve kavşaklarında devam edeceği belirtildi.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü