BİRİM MÜDÜRLERİNE SEMİNER

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:36 BİRİM MÜDÜRLERİNE SEMİNER Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için belirli periyotlarda düzenlediği eğitim seminerlerini bu kez de belediye müdürleri için gerçekleştirdi. Yazı İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği seminer programını Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan Yıldız verdi
Elazığ Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
Slayt sunumu şeklinde gerçekleşen seminerde Liderlik, etkili iletişim, yöneticilik, beden dili, takım ruhu, motivasyon ve verimli çalışma teknikleri konusunda müdürlere bilgiler aktarıldı.
Elazığ Belediye'sinden yapılan açıklamada, daha iyi ve hızlı bir hizmet anlayışının geliştirilmesi açısından personellere yönelik sıklıkla gerçekleştirilen seminer programlarının, idareci konumda bulunan kurum müdür ve amirlerine yönelik  de düzenlenerek, kurumun kalitesinin daha iyi noktalara taşınmasının hedeflendiği belirtildi.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü