BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

20 Mayıs 2018 Pazar 19:10 BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'na kurulan ve her gün binlerce kişiyi aynı çatı altında buluşturan iftar çadırında her kesimden vatandaşlar, ramazanın huzurunu ve bereketini birlikte paylaşmaya devam ediyor
Ezanın okunmasına dakikalar kala genç-yaşlı, kadın-erkek yüzlerce Elazığlıyı aynı heyecanla bir araya getiren iftar çadırında, ramazanın maneviyatına uygun dini programlar ve birbirinden farklı etkinlikler devam ediyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırına çevre illerden gelen konuklar ve ailesinden uzak vatandaşlarda misafir oluyor.
ETKİNLİK ALANINDA TASAVVUF MUSİKİSİ
İftarını tasavvuf musikisi eşliğinde açan vatandaşlar, gerçekleştirilen dualara da hep birlikte amin diyor.
Ramazan ayının ruhuna uygun düzenlenen programlar kapsamında ilahi sanatçısı Halil Key semazen gösterileri eşliğinde sahne alarak birbirinden güzel kasideler seslendirdi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü