FESTİVALDE EVLİLİK TEKLİFİ

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:30 FESTİVALDE EVLİLİK TEKLİFİ Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen ‘Etnospor Kültür Festivali' renkli anlara ev sahipliği yaptı
Yağlı güreşte milli sporcumuz olan Murat Kuz, Elazığ Belediyesi çadırında klarnet eşliğinde Gülten hanıma evlilik teklifinde bulundu.
Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen ‘Etnospor Kültür Festivali'nin’ üçüncüsü, "At Binenin Kılıç Kuşananın" sloganıyla Yenikapı Meydanı'nda devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi tarafından açılan çadırda yağlı güreşte milli sporcumuz olan Murat Kuz, davul klarnet eşliğinde Gülten hanıma evlilik teklifi yaptı. Mutluluğu gözlerinden okunan Gülten hanım evlilik teklifini kabul ederek, bu güzel an için Murat Kuz’a teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü