CİP BARAJI MESİRE ALANI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kolordu Komutanı Osman Erbaş, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Jandarma Komutanı Necip Çarıkcıoğlu ve beraberindekiler Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan Cip Barajı Mesire Alanı’nı gezerek mesire alanında bulunan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladılar ve vatandaşlarla sohbet edip günün anısına ağaç dikimi gerçekleştirdiler.

Cip Barajı Mesire Alanı’nı bir yıl gibi kısa bir süre içinde tamamladıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “ Cip Barajı Mesire Alanı’nda her isme özel bir ağaç dikiyoruz. Bugünde Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, Kolordu Komutanımız Osman Erbaş, Fırat Üniversitesi Rektörümüz Kutbettin Demirdağ, Jandarma Komutanımız Necip Çarıkcıoğlu kendi isimlerine ait ağaçları diktiler. Yıllar sonra geldiklerinde ağaç üstündeki isimliği tekrar görme imkanları olacak. 6 Mayıs 2018 tarihi itibariyle Cip Barajı Mesire Alanı’nı tamamen halkın hizmetine açmış olacağız. Şimdiden Elazığ’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın çok büyük emekleriyle, projeci kimliği ile yaptırdığı Cip Barajı Mesire Alanı’nı gezip görme fırsatı bulduklarını ifade eden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “ Elazığ bu tür projelerle Türkiyede yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralara yükselmeye devam edecek. Biz her zaman bu tür projelerle gurur duyuyoruz. Şehrin gelişimine katkı sunan bu hizmetler için başkanımızı tebrik ediyoruz. Hizmetler sonucunda gittiğimiz yerlerde vatandaşımızdan olumlu tepkileri alıyoruz. Bu hizmetten dolayı Başkanımızı tebrik ediyoruz bu hizmetler gerçekten çok önemli hizmetler” dedi.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğüİlgili Proje Cip Barajı Çevre Düzenlemesi Projesi