Çocuklar Gönüllerince Eğlendi Başkan Amcalarına Teşekkür Etti

Serginin son gününde bir değerlendirme yapan Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. Ormanoğlu, çocukların mutluluğunda başkanımızın çok büyük bir payının olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti. “Üç gündür çocuklar anne, babalarıyla buraya gelerek oyuncaklarla zaman geçirip eğlendiler. Birçok çocuğumuz bu oyuncakların adlarını bilmiyordu annesi ve babası çocuklarına bu oyuncaklarla nasıl oyun alındığını anlattı ve beraber oynadılar. Bundan 30-40 yıl önce kendi oyuncağımızı kendimiz yapıyorduk ve oyunlar oynuyorduk. Bu sergimizde de gerçekten yorulduk ama mutluyuz çocuklarımızı mutlu görmek bizleri mutlu etti.”
Goncalar solmasın Derneğimizin yapmış olduğu belediyemizin destek verdiği program gerçekten takdire şayan bir program oldu. Çocuklar geçmişe dönük oyunları gördüler oynadılar daha da mutlu oldular.
Çocukluğumuzun Oyuncakları Sergisi ve Oyun Şenliği’ni ziyaret eden Türkiye Gençlik Vakfı Ortaokul Koordinatörü Furkan Uzun, Elazığ Belediyesi ve Goncalar Solmasın Derneği iş birliği ile Kültür Park'ta düzenlenen 'Çocukluğumuzun Oyuncakları Sergisi ve Oyun Şenliği'nin çok anlamlı bir program olduğunu söyleyerek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü