Belediye Personeli Koro Oluşturuyor

13 Nisan 2018 Cuma 08:27 Belediye Personeli Koro Oluşturuyor Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Personeli ile diğer gönüllülerden oluşan koro için müracaatlar başladı Geleceğin sanatçılarını keşfedip yetiştirmek amacıyla oluşturulması planlanan  Türk Müziği Korosu’na’ her yaştan hemşerimiz başvurabilecek.
Elazığ Musiki Cemiyeti ve Devlet Korosu kurucusu Naci Sönmez’in yönetiminde çalışmalarını sürdürecek olan koro, cuma günleri saat 20.00 - 22.30 saatleri arasında Belediye Kültür ve Kongre Merkezi Hazar Toplantı Salonu’nda çalışmalarına devam edecek.
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Türk Müziği Korosu’na kabulün tamamen gönüllülük esasına dayalı olacağı belirtilerek, koroya kayıt yapmak isteyenlerin Belediye Kültür Müdürlüğü’ne başvurmalarının yeterli olacağı ifade edildi.”

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü