Tesis “Eaeve” Yetkililerinin Takdirini Kazandı

29 Mart 2018 Perşembe 09:04 Tesis “Eaeve” Yetkililerinin Takdirini Kazandı Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin eğitim çalışmalarını gözlemlemek amacıyla şehrimize gelen Avrupa Birliği Veteriner Hekimlik Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE )yetkilileri, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesini ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etti
Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin bir paydaşı olarak Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’nde incelemelerde bulunan İsveçli bilim insanı Prof. Dr. Hans Göran Dalin ve beraberindekiler böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler. Konuşmasında böylesi bir tesisin Elazığ’da bulunmasını hayranlıkla karşıladığını belirten İsveçli profösör Mücahit Yanılmaz gibi aktif, şehre hizmet eden belediye başkanlarına ihtiyacımız olduğunu söyleyerek yapılan bu hizmet karşısında çok memnun olduklarını belirtti.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğüİlgili Proje Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi Projesi