ÖNCE EĞİTİM SONRA GEZİ

28 Ocak 2018 Pazar 03:24 ÖNCE EĞİTİM SONRA GEZİ Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından yarıyıl tatili süresinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak başlatılan “Öğrenci Koçluğu Programı” nın ilk okul öğrencilerini kapsayan devresi dört gün süren eğitimden sonra son gün gezi etkinliği ile son buldu.
ADEM bünyesinde eğitime gelen çocuklar ve aileleri Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Tesisi, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Elazığ Belediyesi Mini Gösteri Merkezi’ni ziyaret ederek hizmetleri yerinde gördüler ve yetkililerden hizmetler hakkında bilgiler alındı.

Minikler yapmış oldukları açıklamalarda özellikle hayvan hastanesini çok beğendiklerini, bu tür gezilerin çok güzel olduğunu belirterek bu hizmetleri yaptığı için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı çok sevdiklerini ve ona çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) sorumlusu Ayşe Keskin ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi olarak başlatmış olduğumuz ilk ve orta okul öğrencilerine yönelik olan Öğrenci Koçluğu 3 Programımızın katılımcıları olan ilkokul öğrencilerimize zaman yönetimi becerisi, anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri, güzel konuşma ve hitabet, milli ve manevi değerlerimiz, motivasyon, dikkat ve hız bakımından yeterliliklerini geliştirecek oyun etkinlikleri, sanat faaliyetleri, çocuk gelişim testleri ve çevreye duyarlılık ve farkındalığın gelişmesi için atıklardan geri dönüşüm etkinliklerine varıncaya dek bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Programımızın son gününü ise şehir içi gezisi ve sinema etkinliği ile sürdürüyoruz. Son gün etkinliğine çocuklarımızın ailelerini de dâhil ettik. Çocuklar aileleriyle birlikte hem gezip hem de film izleyecekler, onların memnuniyeti ve mutluluğu ile bizlerde gurur duyuyor, yaptığımız işin ehemmiyetini bir kez daha görüyoruz.  Etkinliklerimizde faydalanabileceğimiz belediyemiz tarafından hizmet veren bu muazzam yerlere sahip olduğumuz için hem bir Elazığlı olarak hem de bulunduğum merkezin idarecisi olarak bir kez daha Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ediyorum.”

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü