“YEŞİL OKUL PROJESİ” EĞİTİMLERİ BAŞLADI

30 Kasım 2017 Perşembe 18:25 “YEŞİL OKUL PROJESİ” EĞİTİMLERİ BAŞLADI Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından “Yeşil Okul Projesi” kapsamında Şehit Mehmet Akpınar İlkokulu Öğrencilerine yönelik eğitim verildi.

Eğitimde ekonomik değeri olan atıkların geri dönüşümü konusunda bu bilincin gelecek nesillerde oluşması adına bilgilendirmeler yapıldı.

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çevre Mühendisi Levent Harputlugil, Çevrenin herkes için önemli olduğunu ve günlük hayatta çevreyi herkesin kullandığını belirterek “Çevre ve doğa ile iç içe bir etkileşim içerisindeyiz. Her insan bir yıl içerisinde kendi ağırlığından yedi kat fazla atık üretiyor. Bu atıkları doğaya zarar vermeyecek şekilde geri dönüşüme nasıl kazandırılacağını sizlere anlattık, sizlerde bundan sonra bu bilinçle hareket edeceksiniz” dedi.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü