İSTASYON ALT KAVŞAĞINDA SONA GELİNDİ

18 Kasım 2017 Cumartesi 17:33 İSTASYON ALT KAVŞAĞINDA SONA GELİNDİ Elazığ Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla İstasyon Kavşağı alt geçidinde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Geçtiğimiz günlerde yan yolları açılan İstasyon Kavşağı alt geçidinde asfalt serim çalışmaları aralıksız devam ediyor. 10 gün içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak olan alt geçit sayesinde trafik akışı rahat bir şekilde seyredecek.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin doğu ve batı istikametinde trafik akışını önemli oranda rahatlatacak olan İstasyon Kavşağı alt geçidinde artık son çalışmaların yürütüldüğünü ve kısa sürede araç geçişlerinin olacağını belirterek, ekiplerin asfalt serim çalışmalarını aralıksız gerçekleştirdiğini söyledi.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü