ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

09 Kasım 2017 Perşembe 15:10 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI Elazığ Belediyesi, kurum ve başkan yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık yapan şahıslara karşı vatandaşları bir kez daha uyardı
Elazığ Belediyesi, son günlerde bazı kişilerin, Belediye kurum ve başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım amaçlı para talebinde bulunmalarının tespit edilmesi üzere bir açıklama yayınladı.
Açıklamada belediye başkan yardımcılarının hiçbir şekilde vatandaşlardan para talebinde bulunmadıkları, dolayısıyla bu tür davranış gösteren kişilerin amaçlarının dolandırıcılık olduğu belirtildi. Ayrıca vatandaşlarımızdan kötü niyetli şahıslardan gelecek bu tür telefon tekliflerine karşı dikkatli olması ve hemen polisi arayarak ihbarda bulunması istendi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Basın Yayın ve Halkla İlş Müd.