Emlak Beyannamelerinde İnternet Kolaylığı

07 Kasım 2017 Salı 09:31 Emlak Beyannamelerinde İnternet Kolaylığı Elazığ Belediyesi, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor
Bu kapsamda hayata geçirilen belediye hizmetlerinin elektronik ortamda yürütülmesi çalışmaları doğrultusunda vatandaşlarımız, emlak ile ilgili bildirimlerini artık internet üzerinden yapabilecek.
Özellikle yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız ile il dışında bulunan hemşerilerimizin, arsa, arazi ve bina beyannamesi ile ilgili bildirim işlemlerini daha kolay hale getirecek bu hizmet Elazığ Belediyesi’ne ait web adresinden daha hızlı ve ücretsiz bir şekilde uygulanabilecek.
UYGULAMA NASIL KULLANILACAK?
Elektronik beyanname hizmetini kullanmak isteyen mükellefler, Elazığ Belediyesi’ne ait web adresinde bulunan ‘Belediye Rehberi’ndeki ‘Beyan Formları’nı kişisel bilgileriyle doldurarak güvenli bir şekilde arsa, arazi veya bina beyannamesinde bulunabilecekler.

Vatandaşlarımız bildirim formunu doldurduktan sonra beyannamelerini emlak@elazig.bel.tr adreslerine mail yoluyla veya Elazığ Belediyesi Emlak Servisine posta yoluyla iletmeleri rica olunur. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız
0(424) 248 47 01-1130 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirler.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Mali Hizmetler Müdürlüğü