Yanılmaz’dan Özel Halk Otobüsleri Derneği’ne Ziyaret

01 Kasım 2017 Çarşamba 07:02 Yanılmaz’dan Özel Halk Otobüsleri Derneği’ne Ziyaret Başkan Mücahit Yanılmaz, Özel Halk Otobüsleri Derneği’ni ziyaret etti.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Özel Halk Otobüsleri Derneği’ni ziyaret ederek yaşanan sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.
Toplu taşımadan faydalanan insanların bir bölümünün minibüsler ile bir bölümünün özel halk otobüsleri ile bir bölümünün ise belediye otobüsleri ile gittiğini bu mahiyette belediye otobüslerinin en fakir kesim olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, “ Belediye otobüsleri en az yolcu taşıyan kesimdir. Sosyal bir çalışma yapıyoruz. Gittiğimiz yerde ki kara zarara bakmıyoruz. Bunun içinde yolcu sayısı en az olan hatları biz kullanıyoruz. Belediye otobüslerimizden ilerleyen günlerde getireceğimiz elbüslerden bir kar beklemiyoruz. Biz bir sosyal hizmeti yapmanın mücadelesi içerisindeyiz. Bu şehirdeki insanımız bir noktadan diğer bir noktaya taşınırken üç tane olmazsa olmaz kuralımız var. Bunlardan birincisi vatandaşlarımızın zamanını çok geçirmeden en hızlı bir şekilde gideceği yere kavuşmasını sağlamak, ikincisi en ucuz şekilde gideceği yere ulaşsın ve üçüncüsü de en konforlu bir şekilde ulaşımı sağlasın.”dedi. Başkan Yanılmaz daha sonra Özel Halk Otobüsleri Derneği’nde bulunan şoförler ile istişarede bulundu.

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü