“Bilgisayarlı Muhasebe Kursu” Başladı

09 Ekim 2017 Pazartesi 08:56 “Bilgisayarlı Muhasebe Kursu”  Başladı Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan Bilgisayarlı Muhasebe Kursu başladı
Ekonomi geliştirme ve istihdama yönelik EBEGEM bünyesinde açılan “Bilgisayarlı Muhasebe Kursu” özellikle ilimizde faaliyet gösteren küçük, orta ölçekli işletmelerin maliyet muhasebelerini tutabilecek bugünün donanımlarına sahip eleman yetiştirecek. 4 Ekim’de başlayan kurs, 80 saatlik eğitimin ardından 23 Kasım’da son bulacak. Çarşamba ve Perşembe günleri saat 13.00 ile 15.30 saatleri arasında EBEGEM bünyesinde, KOSGEB Eğitim Uzmanı Hakan Özcan tarafından verilecek olan “Bilgisayarlı Muhasebe Kursu” ilimizde kalifiyeli elaman yetiştirmeyi amaçlıyor. Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde, talebin yoğunluğuna göre kurslar açılmaya devam edilecek.
Kursiyerler, Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen “Bilgisayarlı Muhasebe Kursu” nun kendileri açısından önemli bir fırsat olduğunu ve bu kurs sayesinde önemli kazanımlar elde edeceklerini ifade ederek, sunulan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü