ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BİR YENİLİK DAHA

01 Ekim 2017 Pazar 11:15 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BİR YENİLİK DAHA Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde Asansörlü Yer Altı Çöp Konteyneri yerleştirme çalışmaları başlandı. Türkiye’de sayılı illerde kullanılmaya başlanan Asansörlü Yer Altı Çöp Konteynerleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından Elazığ’a kazandırıldı. Elazığ’ın çehresine daha modern bir görünüm kazandıracak olan Asansörlü Yer Altı Çöp Konteynerleri ekipler tarafından Elazığ’ın genelinde yapılan çalışmalarla kurulumları gerçekleştiriliyor. Daha temiz, hijyenik ve modern görünümlü Asansörlü Yer Altı Çöp Konteynerleri Kültür Park civarında kurulum çalışmaları yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yer üstündeki bütün çöp konteynerlerin zamanla kaldırılarak yerlerine Asansörlü Yer Altı Çöp Konteynerlerinin montajlanacağını ifade etti. Başkan Yanılmaz, “ Bu çalışma ile daha hijjenik daha temiz bir ortamda çöplerimiz toplanmış olacak ve Elazığımızın cadde, sokakları daha modern bir hal almış olacak. Elazığımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü