Miniklerin Kupa Heyecanı

28 Eylül 2017 Perşembe 16:24 Miniklerin Kupa Heyecanı Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Geleneksel 12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası" nda sona gelindi
İlimizde futbolun alt yapısının oluşturulmasına katkı sunmak ve çocukların spora yönlendirilmesini sağlamak amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın talimatlarıyla başlatılan mahalleler arası futbol yarışmasında cuma günü kupayı kazanan mahalle belli olacak.
Elemeler sonucunda adını final grubuna yazdırmayı başaran Akpınar ve Gümüşkavak Mahalleleri arasında final maçı oynanacak.
Kültür Park Spor tesislerinde Cuma günü saat 17.00 de gerçekleştirilecek kupa maçına tüm sporseverlerin davetli olduğu belirtildi.

Hizmet Kategorisi Sportif Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü