Belediyeden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

14 Eylül 2017 Perşembe 15:47 Belediyeden Dolandırıcılara Karşı Uyarı Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerin isimlerini kullanarak, ihtiyaç sahiplerine ya da sosyal projelere destek sağlamak adı altında bağış toplayan dolandırıcılık şebekelerine karşı vatandaşlar uyarıldı
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Son günlerde, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerin adı kullanılarak, ihtiyaç sahibi muhtaç insanlara ya da yardım amaçlı sosyal sorumluluk projelerine destek sağlamak adı altında bağış toplandığı yönünde ihbarlar gelmektedir.
Elazığ Belediyesi’nin hiçbir kademesinden yardım ve destek adı altında yardım talebinde bulunulması söz konusu değildir.  Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık şebekelerine karşın dikkatli olmaları, bu kişilere kesinlikle itibar etmeyerek, emniyet güçlerini bilgilendirmelerini önemle rica ediyoruz.” denildi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Basın Yayın ve Halkla İlş Müd.