Kurban Satış ve Kesim Noktaları Temizlendi

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 26 noktasında kurulan ve vatandaşların kurbanlarını sağlıklı bir ortamda kesmeleri için hazır hale getirilen kurban satış ve kesim noktası, bayram süresince düzenli olarak temizlendi. Bu noktalar bayramın ardından da kapsamlı bir çalışmayla temizlenerek, tam bir hijyen sağlandı.
Kurban satış ve kesim noktalarında çevre kirliliğinin giderilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında ilk olarak kurulan stantlar iş makineleri yardımıyla kaldırıldı. Ardından ise açılan çukurlar kapatılarak, dezenfekte işlemi gerçekleştirildi. Kurban satış ve kesim noktaları ile bu noktalara yakın noktalardaki cadde ve sokaklar arasözlerle yıkanarak, çevresel kirlilik giderildi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü