Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Fidan Dağıtımı

01 Eylül 2017 Cuma 03:40 Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Fidan Dağıtımı Elazığ Belediyesi tarafından Kurban Bayramı Arefesi nedeniyle Harput, Asri, Ulukent ve Gülmez mezarlıklarında vatandaşlara 12 bin adet çam fidanı dağıtıldı
Elazığ Belediyesi her bayram olduğu gibi bu bayram arefesinde de mezarlıklarda ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Fidan dağıtımı, Arefe günü kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Daha yeşil bir çevre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığ Belediyesi, bayram öncesi anlamlı bir çalışmaya imza atarak, mezarlıklarda ücretsiz çam fidanı dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her bayram arefesinde fidan dağıttırmayı unutmadığı için Başkan Yanılmaz’a teşekkür ettiler. Kabir ziyaretine gelen vatandaşlar aldıkları fidanları kabristanlara dikerek ağaçlandırma çalışmalarına önemli bir katkı sağlamış oldular.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü