YÜZME KURSUNDAN %80 BAŞARI

31 Ağustos 2017 Perşembe 04:19 YÜZME KURSUNDAN %80 BAŞARI Elazığ Belediyesi Ulaşım Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz aylarda açılan yüzme kursu tamamlandı
5-15 yaş aralığındaki minikler yaklaşık iki buçuk ay süren yüzme kursunu yüzde seksen başarı ile tamamladılar. Elazığ Belediyesi Ulaşım Spor Kulübü tarafından açılan yüzme kursundaki miniklerin yüzde sekseni artık yüzme biliyor. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatları ile açılan ve Elazığlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kurslar Kurban Bayram’ından sonra hafta sonları hizmet vermeye devam edecek. Elazığlı vatandaşlar bu tür etkinliklerin çocuklar için çok iyi olduğunu, açılan kurslara evlatlarını göndererek boş zamanlarını dolu dolu geçirdiklerini belirterek, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü