BAŞKAN YANILMAZ'IN MALAZGİRT ZAFERİ VE BÜYÜK TAARRUZ MESAJI

26 Ağustos 2017 Cumartesi 19:00 BAŞKAN YANILMAZ'IN  MALAZGİRT ZAFERİ VE BÜYÜK TAARRUZ MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz yıl dönümleri vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak aziz milletimizin çok şanlı bir tarihe sahip olduğunu söyledi.

"Bizlere Anadolu'nun kapılarını açan ve bu toraklarda kardeşçe, yaşamamızı sağlayan 1071 Malazgirt Zaferi ile bugünkü Türkiye'nin temellerinin atılmasında büyük  rolü olan 1922 Büyük Taarruz Zaferi'nin millet olmamızda katkısı çok fazladır" diyen Başkan Yanılmaz,mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ağustos ayının son haftası aziz milletimizin tarihe iz bırakmış  zaferleriyle dolu. Bizler bu hafta iki büyük zaferin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi'yle kurulan ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruzla kurtulan bir milletin torunları olmaktan şeref duyuyoruz. Bu iki büyük zafer bizlerin geleceğe ilham, azim ve kararlılıkla bakmamızı, topraklarımıza ve birbirimize olan inancımızı daha da pekiştirmektedir. Bu açıdan bu iki büyük zaferin baş kahramanları olan Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü