BAŞKAN YANILMAZ, ELAZİZ BELEDİYESPOR’UN TRANSFER İMZA TÖRENİNE KATILDI

24 Temmuz 2017 Pazartesi 18:48 BAŞKAN YANILMAZ, ELAZİZ BELEDİYESPOR’UN TRANSFER İMZA TÖRENİNE KATILDI Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elaziz Belediyespor tesislerinde gerçekleşen transfer imza törenine katılarak Elaziz Belediyespor’un futbol adına başarılı işler gerçekleştireceğini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Elaziz Belediyespor’lu futbolcular ve basın mensuplarının bulunduğu imza töreninde bir konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, takımlarına dâhil ettikleri yeni futbolcularla birlikte başarıyı hedeflediklerini belirtti. Başkan Yanılmaz’ın her daim kendilerine destek olduğunu ifade eden Ahmet toprak, Elâzığ’ı spor alanında başarıyla temsil etmek için çok disiplinli, kararlı ve başaracaklarına inanarak çalışacaklarını söyledi.

BAŞKAN YANILMAZ: “İNŞALLAH GAZİ CADDESİ’NDE ŞAMPİYONLUK TURLARI ATARIZ”

Elaziz Belediyespor’u 2014 yılında sıfırdan kurduklarını belirten Başkan Yanılmaz, hedeflerinin kendi gruplarında şampiyonluk almak olduğunu belirtti. Çok basit oyun hatalarıyla başarıyı kaçırdıklarını söyleyen Başkan Yanılmaz, futbolculardan ve teknik heyetten bu sene daha fazla emek ve başarı beklediklerini ifade etti. Elazığ’ın genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, gerek futbol alanında gerek diğer spor alanlarında vatandaşlarımıza Elâzığ Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek Elazığ’ı spor şehri yapacaklarını kaydetti.

Hizmet Kategorisi Sportif Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü