Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

20 Temmuz 2017 Perşembe 16:30 Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor Elazığ Belediyesi’nin, modern ve kaliteli yollar hedefi doğrultusunda sürdürdüğü asfalt serim ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından birçok mahallede gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, başta ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda asfalt serim, yenileme ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda Çaydaçıra Mahallesi içerisinde birçok noktada parke taşıyla döşenmiş yollar asfalt serimi yapılmak üzere yeniden düzenleniyor. Bir yandan parke sökümü, temel malzeme serimi ve sıkıştırma işlemlerinin yapıldığı yollarda bir yandan da asfalt serimi yapılıp kaldırım ve tretuvar çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Belediyeden yapılan açıklamada Fen İşleri ekipleri tarafından yoğun bir tempoyla sürdürülen yol çalışmaları, kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü