OTO GALERİCİLER SİTESİ’NE SUNDURMA ÇALIŞMASI

19 Temmuz 2017 Çarşamba 18:18 OTO GALERİCİLER SİTESİ’NE SUNDURMA ÇALIŞMASI Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevre Yoluna inşa edilen Oto Galericiler Sitesi ve 2. El Açık Oto Pazarında bulunan dükkânların önlerine sundurma çalışması yapıldı. Oto Galericiler Sitesi ve 2. El Açık Oto Pazarında bulunan esnafların güneşten ve olumsuz hava koşullarından zarar görmemesi için Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dükkân önlerine sundurma çalışmasıyapılarak Oto Galericiler Sitesi ve 2. El Açık Oto Pazarının daha modern bir hale kavuşması sağlandı. Toplamda 104 dükkan önünde bulunan100 m² alan üzerinde , 4,5 metre yüksekliğinde ve 10 m genişliğinde sundurma çalışması yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Oto Galericiler Sitesi ve 2. El Açık Oto Pazarında bulunan esnafların hava koşullarından dolayı sıkıntı yaşamamaları sağlanacak.
Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü