Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

29 Haziran 2017 Perşembe 16:51 Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor Elazığ Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
Birçok mahallede asfalt serimi yapılırken, bozuk olan yollarda da bakım onarım çalışmaları devam ediyor.
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ataşehir Mahallesi Kuva-i Milliye Bulvarında ve Turkuaz Sokakta asfalt serim çalışması yapılırken Nailbey, Salıbaba ve yine Ataşehir Mahallelerinde asfalt bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bir kısım ekip ise Bahçelievler Mahallesi’nde asfalt sökümü çalışmalarına devam ediyor. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından yürütülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulacak.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü