BELEDİYEDEN ÇAM FİDANI

26 Haziran 2017 Pazartesi 01:26 BELEDİYEDEN ÇAM FİDANI Elazığ Belediyesi tarafından Harput, Asri ve Gülmez mezarlıklarında vatandaşlara 7 bin 500 adet çam fidanı dağıtıldı
Elazığ Belediyesi tarafından Harput, Asri ve Gülmez mezarlıklarında vatandaşlara 7 bin 500 adet çam fidanı dağıtıldı. Fidan dağıtımı, Arefe günü kabir ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Daha yeşil bir çevre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığ Belediyesi, bayram öncesi anlamlı bir çalışmaya imza atarak, mezarlıklarda ücretsiz çam fidanı dağıttı.
Vatandaşlar aldıkları fidanları kabristanlara dikerken, bu güzel hizmetten dolayı Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Daha yeşil bir çevre için gerçekleştirilen organizasyonla, 7 bin 500 çam fidanı toprakla buluştu.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü