Miniklerden Hayvan Hastanesine Ziyaret

28 Mayıs 2017 Pazar 14:07 Miniklerden Hayvan Hastanesine Ziyaret Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevine her yaş ve gruptan ziyaretler devam ediyor
Bu kapsamda Elazığ Doğa Koleji öğrencileri Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakımevini ziyaret ettiler. Ziyarette minik öğrencilere hastane hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Özgür, Hayvan Hastanesinin Elazığ Belediyesinin sokak hayvanlarına dönük bir projesi olduğunu ve Başkan Yanılmaz’ın  2014 yılında projelendirip  2015 yılı itibariyle hayata geçirdiği bir hizmet olduğunu ifade etti. Doğa okulları öğrencileri ise böylesine özel ve güzel bir hizmetten dolayı Başkan Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü