Şehit Fethi Sekin Mesire Alanı Hizmete Sunuldu

Halkımızın  her mevsim vazgeçilmezleri arasına girecek olan ve Elazığ Belediyesi tarafından kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in isminin verildiği mesire alanına bugün  yoğun bir ilgi  oldu. Ailecek piknik yapmak isteyenler sabahin erken saatleri ile birlikte  mesire alanına geldiler. Bugün ailece pikniğe gelenlerin arasında  Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin ve şehidimizin kız kardeşi Fikriye Sekin de vardi.
Şehit Fethi Sekin Mesire alanının halkın hizmetine sunulmasıyla birlikte alana akın eden vatandaşlar eskiden mesire alanının çok bakımsız bir yer olduğunu şimdi ise ağaçlar haricinde herşeyin baştan aşşağı yenilenerek çok güzel olduğunu, çocukların zevkli, eglenceli bir şekilde zaman geçirecekleri, ailelerin hafta sonları boş zamanlarında çok güzel değerlendirebilecekleri bir mekan olduğunu ifade ettiler. Ayrıca Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in isminin verilmesinden dolayı gurur duyduklarını ve başta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

“SEKİN” AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Şehit Fethi Sekin’in Babası M.Zeki Sekin, mesire alanının baştan aşşağı yenilendiğini ve Elazığımıza yakışır bir park olduğuna vurgu yaparak bu projeyi hayata geciren Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.
Şehidimizin kız kardeşi Fikriye Sekin ise yapmış olduğu değerlendirmede;
“Girişteki yazı ve resim çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Elazığ'a yakışır bir park olmuş.Elazığ Belediyesinin bu hizmeti kardesim Şehit Fethi Sekin adıyla ebedi yaşayacak" dedi.

Haberle İlgili FotoğraflarHizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü