2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli Başladı

11 Mayıs 2017 Perşembe 12:56 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli Başladı Elazığ Belediyesi tarafından çevre duyarlılığı, doğal zenginlikler, su kaynakları ve suyun korunmasına dikkat çekmek amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli başladı
Panelin ilk oturumuna Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilimizde ve çeşitli illerde bulunan alanında uzman akademisyenler, bakanlıklar ile genel müdürlüklerin üst düzey yetkilileri katıldı.
Elazığ’ın doğal zenginliklerini su kaynaklarını, turizmini, çevre sorunlarını, su ürünlerini, tarım ve biyolojik çeşitlilik konularının ele alındığı ve Hazar Gölü teması ile 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli,12 Mayıs’ta Kültür Park Mamüratül Aziz salonunda gerçekleştirilecek oturumun ardından sonuç bildirisiyle son bulacak.

Hizmet Kategorisi Çevre ve Sağlık Hizmetleriİlgili Müdürlük Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü