Elazığ Belediyesi’nden Oryantasyon Eğitimi

Elazığ Belediyesi işe yeni başlayan personelin kurum çalışmalarına uyum sağlayarak adapte olması, tecrübeli personel ile işleri çabuk kavramasını sağlamak ve iş verimini artırmak amacıyla Elazığ Belediyesi Harput salonunda oryantasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde personel, kurumun teşkilat yapısı,  birimlerin görev ve sorumluluk alanları hakkında bilgilendirildi. Eğitimde ayrıca, kurum vizyonu, vatandaşa daha kaliteli hizmet ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması konularına da vurgu yapıldı.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü