Çevre ve Su Paneline Hazırlık Toplantısı

05 Mayıs 2017 Cuma 08:20 Çevre ve Su Paneline Hazırlık Toplantısı Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli öncesi, Elazığ Belediyesi Hazar Salonu'nda ön hazırlık toplantısı yapıldı
Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  Fırat Üniversitesi’nden  akademisyenler, ilgili kurum müdürleri ile düzenleme kurulu üyeleri katıldılar. 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli öncesi yapılan ön hazırlık toplantısında bir konuşma yapan Başkan Yanılmaz : ” Hazar Gölü Allah'ın bu şehre lütfettiği bir tabiat güzelliğidir. Hazar Gölü gibi kendi emeğimizle elde etmediğimiz yerlerin gelecek nesillerin bir emaneti olarak görüp korumamız ve kollamamız gerekir. Bu açıdan Elazığ Belediyesi olarak uluslararası birçok paneller yapıyoruz, geçen yıl yaptığımız su ve yeraltı suları paneli Türkiye'de çok ciddi bir ses getirdi. Inanıyorum ki bu toplantıda hazırlanan raporlarda Hazar Gölü ile ilgili gelecekte atılan adımlara ışık tutacaktır.”dedi.

Hizmet Kategorisi Çevre ve Sağlık Hizmetleriİlgili Müdürlük Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü