Kpss İçin Son Tekrar

03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:29 Kpss İçin Son Tekrar Gençlerimizin geleceğini belirleyecek olan KPSS 2017 için geri sayım başladı. 21 Mayıs'ta yapılacak sınava girecek Elazığlı gençlerin başarılarını daha da artırmak amacıyla Elazığ Belediyesi ve KPSS hazırlık kursu PEGEM Akademi işbirliğiyle dört günlük ücretsiz ‘Son Tekrar’ seminerleri düzenlenecek
ÖSYM tarafından 21 Mayıs 2017'de gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek milyonlarca aday artık sınav gününe endekslenirken, Elazığ Belediyesi ve KPSS hazırlık kursu PEGEM Akademi işbirliğiyle 4-5-6-7 Mayıs tarihlerinde ‘Son Tekrar’ seminerleri düzenlenecek. Hayallerine ve hedeflerine yoğun bir KPSS hazırlık maratonuyla hazırlanan gençler, ülke çapında tanınan uzman eğitmenlerin katılımıyla düzenlenecek seminerde, tüm derslere yönelik hızlandırılmış bir programla buluşacaklar.
Genel Yetenek, Genel Kültür, Eğitim Bilimleri genel tekrar programına dileyen tüm adaylar katılabilecek. Belediye Kültür Merkezinde düzenlenecek ücretsiz eğitim seminerlerine katılacak adayların PEGEM Akademi Elazığ Şubesine kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Programın son gününde ise KPSS adayları, Elazığ Belediyesi Mehter ekibi ve Emrah Güllü konserleriyle moral depolayacak. Elazığlı gençlerin tüm sınavlarda olduğu gibi KPSS sınavında da başarılı olmaları için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "21 Mayıs’ta yapılacak KPSS sınavına girecek tüm hemşerilerime başarılar diliyorum" dedi.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü