DAHA YEŞİL BİR ELAZIĞ İÇİN

24 Nisan 2017 Pazartesi 15:55 DAHA YEŞİL BİR ELAZIĞ İÇİN Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil ve rengârenk bir Elazığ için mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını sürdürüyor
Belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda her renk ve türden on binlerce çiçek toprakla buluşuyor.  Şehir içi ana güzergâhlar olan Malatya Caddesi ve Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehir doğudan batıya birbirinden güzel çiçeklerle donatıldı. Begonya, petunya, kadife çiçeği ve ateş çiçeği ile rengârenk bir görünüme büründürülen kavşak ve orta refüjlerde, ekipler ilk olarak çiçek dikim alanlarının zemin düzenlemelerini gerçekleştirdi. Daha Sonra ise şehre farklı bir kimlik kazandıracak olan çiçeklerin toprağa dikim işlemi yapıldı.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü