Destansı Zafere Mehterli Kutlama

20 Mart 2017 Pazartesi 17:47 Destansı Zafere Mehterli Kutlama 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü, Elazığ Belediyesi Mehter Takımının verdiği muhteşem konserlerle kutlandı. Elazığ Belediyesi tarafından inanç ve imanın zaferi olarak dünya tarihine yön veren Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı
Elazığ Belediyesi Mehter Takımı, Hankendi ve Kazım Karabekir Ortaokulu’nda düzenlenen Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü etkinliklerinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin okuduğu şiirlerle başlayan programda, birer konser veren mehter takımına, öğrenciler büyük bir coşkuyla eşlik etti. Mehter Takımının Çanakkale türküsü ve marşlardan oluşan gösterileri, öğrenci ve öğretmenlerden büyük alkış aldı.
Hankendi Ortaokulu Müdürü Cahit Esen, Çanakkale Zaferinin yıldönümünde, öğrencilerin Çanakkale ruhunu tanımaları adına düzenledikleri kutlamalara Mehter Konseri ile katkı sağlayan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü