BAŞKAN YANILMAZ, KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

18 Mart 2017 Cumartesi 18:30 BAŞKAN YANILMAZ, KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ "Esnaf Buluşmaları" kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hem esnaflarımızın mesleğe ilişkin sorun ve taleplerini dinledi hem de 16 Nisan'da oylanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediyesi Hazar Toplantı Salonu'ndagerçekleşen toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kapalı Çarşı Esnafları Dernek Başkanı Hasbi Yargıç Demir ve çok sayıda Kapalı Çarşı esnafı katıldı.
Esnafların sorun ve taleplerinin konuşulabildiği bir ortam oluşturduğu ve birebir ilgilendiği için Başkan Yanılmaz'a teşekkürlerini ifade ederek konuşmasına başlayan Kapalı Çarşı Esnaflar Dernek Başkanı Hasbi Yargıç Demir, Kapalı Çarşı'nın Elazığ için manevi ve kültürel bir değer taşıdığını ve sorunlarının da yine Elazığ için çözülmesi gerektiğini söyledi.
KAPALI ÇARŞI BİZİM MARKA DEĞERİMİZDİR
Toplantıda yaptığı konuşmada esnaflarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Başkan Yanılmaz, "Esnaflar Elazığ'ın bel kemiğidir. Elazığ'ı ve Elazığlıyı çok iyi tanır dolayısıyla da çok iyi tanıtırlar" dedi.
Kapalı Çarşının, Elazığ için ayrı bir değer taşıdığını, Elazığ'ın marka değeri olduğunu ve bu açıdan da varsa bir sorununun yine hep birlikte istişare edilip hep birlikte çözüme kavuşturulması gerektiğini söyleyen Başkan Yanılmaz, konuşmalarına şu şekilde devam etti:
"Değerli kardeşlerim öncelikle Kapalı Çarşı'nınbendeki yerinin çok ayrı olduğunu bilmenizi isterim. Sizlerin sorun ve taleplerini özel olarakdinlemek istedim; çünkü Kapalı Çarşı, kendine has bir ortamdır ve sorunları da yine kendine has ve farklıdır. Orada yapacağımız çalışmaları da birlikte karara vardırmalıyız; çünkü Kapalı Çarşı Elazığ'ın dışarıya açılan reklam yüzüdür. Benim için ilimize gelen misafirlerin  Kapalı Çarşı'yıgezip alışveriş yapması, Orcik, Pestil, Tulum Peyniri alması çok değerlidir. Bu açıdan Kapalı Çarşı'yı hak ettiği yere siz değerli esnaflarımız ve hemşerilerimizle birlikte taşımamız gerek" dedi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü