Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’dan Yanılmaz’a Ziyaret

16 Mart 2017 Perşembe 18:28 Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’dan Yanılmaz’a Ziyaret Referandum çalışmaları ile ilgili temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti
Başkan Yanılmaz ile birlikte belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri tarafından belediye başkanlığı girişinde karşılanan Numan Kurtulmuş’a, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve çok sayıda STK temsilcisi de eşlik etti.
Ziyarette Başkan Yanılmaz, 3 yıllık görev süreleri içerisinde tamamladıkları çalışmalar ve gerçekleştirmeyi planladıkları önemli projeler hakkında Numan Kurtulmuş’a bilgi verdi.
Daha sonra Elazığ Belediyesi Anı Defteri’ni imzalayan Kurtulmuş, Başkan Yanılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Haberle İlgili FotoğraflarHizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü